Четвер, 25.04.2024, 16:54
Вітаю Вас Гость | Реєстрація | Вхід

Факультет соціології та управління

Меню сайту
Категорії розділу
Новини деканату [13]
Новини студради [39]
Новини медіа-сектору (сайт) [27]
Міністерство освіти і науки України [21]
Новини ЗНУ [22]
Пошук на сайті
Дошка оголошень
200
Сьогодні
«  Лютий 2010  »
ПВСЧПтСВ
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
Теги сайту
Презентація ФСУ
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Пошук у Google
Наші друзі
Украинский портАл
Головна » 2010 » Лютий » 13 » Повідомлення про прийняття пропозицій для участі у забезпеченні технологічних рішеньвиготовлення студентських (учнівських) квитків, ...
11:21
Повідомлення про прийняття пропозицій для участі у забезпеченні технологічних рішеньвиготовлення студентських (учнівських) квитків, ...
Повідомлення про прийняття пропозицій для участі у забезпеченні технологічних рішень виготовлення студентських (учнівських) квитків, поєднаних з банківською платіжною карткою

На сьогоднішній день успішно наближається до завершення пілотний проект "Електронний студентський квиток", під час реалізації якого відпрацьовані організаційні, нормативні, технічні і технологічні аспекти його функціонування, а також система обліку та відшкодування пільг, які надаються студентам державою з використанням технології НСМЕП (Національної системи масових електронних платежів) на основі інформаційно-виробничої системи "ОСВІТА" Міністерства освіти і науки України.

На виконання рекомендацій Антимонопольного комітету України від 26 листопада 2009 року N 30-рк та з метою здійснення заходів, спрямованих на розвиток конкуренції між платіжними системами, учасники яких забезпечують розрахунки та інші операції за допомогою платіжних карток, Міністерство освіти і науки України повідомляє про початок прийому пропозицій для участі у забезпеченні технологічних рішень виготовлення та масового запровадження студентських (учнівських) квитків, поєднаних з банківською карткою платіжних систем, що діють в Україні.

До основних організаційних та технологічних завдань, які рекомендуються до вирішення банкам, що не є членами НСМЕП, для випуску електронного студентського квитка належать такі:

1. Отримання відповідного дозволу від платіжних організацій цих платіжних систем.

2. Розроблення самостійно або за участю інформаційно-технічного адміністратора ІВС "ОСВІТА" нового проекту щодо електронного студентського квитка та плану заходів з його реалізації.

3. Оформлення взаємовідносин щодо проекту з Міністерством освіти і науки України та інформаційно-технічним адміністратором ІВС "ОСВІТА".

4. Забезпечення доопрацювання відповідних компонентів платіжної системи, що застосовуються для виготовлення електронного студентського квитка, обслуговування за ним та формування інформації для інформаційно-аналітичної системи обліку та відшкодування пільг за операціями пільгової оплати із застосуванням електронного студентського квитка.

5. Забезпечення відповідно до вимог законодавства України належного рівню захисту відповідної інформації в компонентах цих платіжних систем, які застосовуються в цьому проекті.

6. Забезпечення організації виготовлення та емісії/еквайрінгу електронних студентських квитків відповідно до вимог нормативно-правових актів.

Пропозиція учасника має містити технологічне рішення (проект) виготовлення і масового запровадження електронного студентського (учнівського) квитка, поєднаного з банківською платіжною карткою, та план заходів з реалізації цього проекту.

Прийом пропозицій здійснюється департаментом вищої освіти Міністерства освіти і науки України.

Поштова адреса: 01135, м.Київ, проспект Перемоги, 10.

Електронна адреса: yunis@diplom.gov.ua.

Контактний телефон: 486-1316.

Категорія: Міністерство освіти і науки України | Переглядів: 564 | Додав: Адміністратор
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]