Четвер, 28.03.2024, 20:32
Вітаю Вас Гость | Реєстрація | Вхід

Факультет соціології та управління

Меню сайту
Категорії розділу
Новини деканату [13]
Новини студради [39]
Новини медіа-сектору (сайт) [27]
Міністерство освіти і науки України [21]
Новини ЗНУ [22]
Пошук на сайті
Дошка оголошень
200
Сьогодні
«  Березень 2011  »
ПВСЧПтСВ
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28293031
Теги сайту
Презентація ФСУ
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Пошук у Google
Наші друзі
Украинский портАл
Головна » 2011 » Березень » 4 » Магістри спеціальностей «Державна служба» та «Соціологія» отримали дипломи
18:13
Магістри спеціальностей «Державна служба» та «Соціологія» отримали дипломи
3 березня на факультеті соціології та управління ЗНУ відбулося урочисте вручення дипломів студентам-магістрам спеціальностей «Соціологія» та «Державна служба». Вітав випускників з урочистою подією заступник міського голови Віталій Гриценко.


Привітав майбутніх державних службовців і соціологів із закінченням навчання декан факультету, завідувач кафедри соціології, доктор філософських наук Максим Лепський. Він побажав дипломованим фахівцям показувати в подальшій роботі тільки успішні результати, застосовуючи на практиці отримані знання і досвід: «Ми пишаємося своїми випускниками, вони – найвищий здобуток факультету, його обличчі і бренд. Під час захисту дипломних робіт ви довели, що ви - професіонали своєї справи».

Максим Анатолійович надав слово для привітання випускників заступнику міського голови з питань діяльності виконавчих органів влади Віталію Гриценко, із яким, до речі, колись разом навчався. Віталій Володимирович побажав магістрам, щоб у цей нелегкий для держави час вони гідно пройшли випробування труднощами та проблемами - тоді перед ними відкриються усі широти та можливості. «Чесні та порядні люди, які стоять при владі, завжди викликають повагу. Я бажаю вам знайти своє місце у житті та здобули досвід, який допоможе вам викликати цю повагу», - зазначив Віталій Володимирович, вручаючи дипломи магістрам-відмінникам.

До привітань приєднався завідувач кафедри соціальної філософії та управління, доктор філософських наук, професор Віталій Воловик. На його думку, професорсько-викладацький склад повинен максимально допомагати майбутнім молодим фахівцям у становленні і реалізації їх професійних сподівань: «Магістр – це титул, який відкриває шлях до подальших наукових здобутків. Ви – новий загін у армії державних службовців».

Випускницям Олені Хорошковій та Інні Деревинській надали можливість виголосити урочисту клятву, а представники студентської ради факультету з цієї нагоди підготували своє вітання випускникам на згадку про незабутні студентські роки.

Закінчився урочистий захід традиційною «Стрічкою мрії». Усі випускники мали змогу загадати свої бажання, прикріпити їх до повітряних кульок та відпустити у небо – до нових досягнень та відкриттів.



Марія Соболевська

.

04.03.2011 14:24:00
Категорія: Новини ЗНУ | Переглядів: 692 | Додав: Адміністратор
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]